01
Over ons
Over ons

01 Over Füllbier The Plug

Füllbier The Plug is een jong bedrijf dat is ontstaan door een zeer grote passie voor (merk)kleding. Wij zoeken voor jou de beste artikelen en krijgen veel energie van het contact met onze klanten. Ook streven wij ernaar om elke klant blij te maken met zijn of haar bestelling.
Volg ons op Instagram
02
Onze kleding
Onze kleding

02 Goede kwaliteit en altijd origineel

Bij Füllbier The Plug garanderen wij ten alle tijde een compleet origineel product. Wij verkopen géén neppe kleding of replica's. De kleding die wij verkopen is vaak niet tot nauwelijks gedragen en wordt aangeboden voor relatief lagere prijzen dan de originele winkelprijzen.
Bekijk ons aanbod
03
Authentic Check
Authentic Check

03 Controleer je kleding op echtheid

Heb je een recent tweedehands merkkleding gekocht of ben je van plan dit te gaan doen, maar twijfel je aan de echtheid? Met de Authentic Check van Füllbier The Plug weet je zeker of het artikel origineel is of niet.
Doe de Authentic Check
04
Füllbier Cash Out
Füllbier Cash Out

04 Verdien geld met je kleding

Heb jij kleding die je niet meer draagt, maar nog wel in goede staat is? Wellicht hebben wij interesse om jouw kleding over te nemen! Wij zijn altijd op zoek naar artikelen van bepaalde merken, dus check onze Cash Out en kijk of jouw merk ertussen staat!
Naar cash out
05
Cleaning Service
Cleaning Service

05 Altijd schone schoenen

Zijn jouw schoenen vies, maar wil je ze graag weer als nieuw hebben? Laat ze schoonmaken bij Füllbier The Plug! Met een professioneel schoonmaak apparaat maken wat jouw schoenen weer als nieuw, inclusief nieuwe veters!
Bekijk Cleaning Service
 • 01
  Over ons
 • 02
  Onze kleding
 • 03
  Authentic Check
 • 04
  Füllbier Cash Out
 • 05
  Cleaning Service
Wij (ver)kopen de volgende

Merken

× Chat met ons